Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi vom vorbii despre un smartwatch destul de interesant de la xiaomi :) Si anume Xiaomi HUAMI AMAZFIT :D

HUAMI-AMAZFIT-Sports-Smart-Watch---Red-2
Acesta este un smartwatch sport care va masoara dinstanta parcursa,reda muzica preferata,va arata notificarile si multe altele :)

Specificatii :
-Procesor Dual core, 1.2GHz
-512MB RAM + 4GB memorie de stocare
-Compatibil cu android 4.4+ sau iOs 7.0+
-Rezistent la apa
-Suport Bluetooth si Wi-fi
-Display touchscreen de 1.34" cu o rezolutie 320*300px
-Baterie de 280mAh

Pretul acestui smartwatch este de ~150-160$ si poate fi cumparat din aproape toate magazinele de gadgeturi din china :)

• 2 weeks later...

Posted

Sincer pararerea mea ca aceste ceasuri gen smartwatch sunt cel puțin pt mine incomode de purtat la mana, cureaua este prost făcută, se prinde greu de mana, ar trebui creat si un smartwatch mai mic ca dimensiuni

Mi-am achiziționat anul trecut unul si nu l-am purtat mai mult de 2-3 ori. Plus ca are un mare dezavantaj, când transferi apelurile pe el se aude tot ce vb cu persoana care te apelează, nu are funcția de al comuta pe caști ca la telefon. 

• Upvote 1
Posted
On 3/14/2017 at 8:15 AM, Coryna Ln Kov said:

Sincer pararerea mea ca aceste ceasuri gen smartwatch sunt cel puțin pt mine incomode de purtat la mana, cureaua este prost făcută, se prinde greu de mana, ar trebui creat si un smartwatch mai mic ca dimensiuni

Mi-am achiziționat anul trecut unul si nu l-am purtat mai mult de 2-3 ori. Plus ca are un mare dezavantaj, când transferi apelurile pe el se aude tot ce vb cu persoana care te apelează, nu are funcția de al comuta pe caști ca la telefon. 

Gusturile nu se discuta :)

O remarca totusi,exista smartwatchuri cu casti ;)

Posted
18 hours ago, Coryna Ln Kov said:

Eu am un smartwatch e-eboda dar castile merg conectate prin bluetooth, nu are mufa pt căști. Dar nu mereu pot conecta castile :)

Intradevar,asta este cam deranjant,dar cum am spus gusturile nu se discuta :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.