Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prima eroare(acum 2 zile):

De cand mi-am dat upgrade la windows 10 am fost si inca sunt multumit de el deoarece este foarte rapid.
Insa am o problema, cand intru intr-un joc, ecranul se face negru, cursorul se vede, si imi da crash de vreo 3 ori (se inchide si se deschide ecranul). Uneori imi da eroare "Your PC ran into a problem" si mai jos nu am apucat sa citesc, dar era ceva de "video reload" din ce imi amintesc.
De vreo 5 minute nu mi-a dat eroarea aia, ci monitorul nu mai avea semnal, a trebuit sa restartez pc.
Se mai intampla asta si pe microsoft edge sau pur si simplu cand nu fac nimic, insa cand intru intr-un joc se intampla des.

Temperaturile componentelor in timpul jocului: http://imgur.com/a/18M7O

A doua eroare (astazi):

astazi am intrat intr-un meci de lol, a mers perfect 10 minute, dupa care mi s-a facut ecranul negru, sunetul merge mereu, isi revine, ma joc, dupa 2 minute iar se intampla la fel si tot asa. notificare Windows 10: Application has been blocked from accesing graphics hardware.
nu inteleg
Ce pot face?
Placa video: NVidia GT 710 Gigabyte 2 GB
Sursa: 500W
CPU: Intel Pentium E Dual core 2.2 gHz
RAM: 3GB
HDD: 250 GB

EDIT: windows 7 x32 : Mergea perfect.

Posted
9 minutes ago, VladOcs said:

oare ai calculatorul prea vechi ? Du-te inapoi pe 8 sau 7

De ce zici vechi ?!
La mine am un PC inca mai vechi si nu aveam nici o eruare.
Problema nu e de la PC 99%.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.