bounicu Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Salut pctroubleshooting am o problema!Nu stiu cum sa atasez un banner de la jocuri cum ar fi de la gametracker etc.. Vreau sa il adaug cum ar fi Fac categoria Serverele comunittii Fac topicuri Servere Cs,Servere Samp Si vreau dupa denumirea categoriei jos sa arate imaginile acelea si mai in jos topicurile! MA ajuta cnv Dau o poza ca expemplu
Alexandru C. Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Salut, intră în acp la forums și te duci la secțiunea unde vrei să pui acel banner, dai pe creionul ăla maro din dreapta apoi o să ai o căsuță unde trebuie adăugată descrierea secțiunii. Intri de gametracker, cauți serverul corespunzător, apeși pe server banners și apoi o să-ți apară ceva de genul : apeși pe forum, iei codul și îl pui în descrierea secțiunii. Data viitoare folosește search, am văzut că mai sunt câteva subiecte de genul. a lot of bla bla bla...
bounicu Posted March 7, 2017 Author Report Posted March 7, 2017 Ms mult dar mai am o intrebare! Cum pot sa schimb iconitele sau skin-ul (nu prea stiu cum se cheama) la o tema Va dau o poza ca exemplu eu am incercuit cu rosu pt cn nu e clar ce! Si pot sa mai intreb ceva Cum pot sa schimb culoarea la un topic este si in poza incercuit cum ar fi sa pun rosu sau verde 2 hours ago, Alexandru C. said: Salut, intră în acp la forums și te duci la secțiunea unde vrei să pui acel banner, dai pe creionul ăla maro din dreapta apoi o să ai o căsuță unde trebuie adăugată descrierea secțiunii. Intri de gametracker, cauți serverul corespunzător, apeși pe server banners și apoi o să-ți apară ceva de genul : apeși pe forum, iei codul și îl pui în descrierea secțiunii. Data viitoare folosește search, am văzut că mai sunt câteva subiecte de genul. Nu mi s-a primit nustiu dc imi arata forum-ul la care am pus si mai jos arata cod-ul dc nu arata imaginea??Ma ajuti terog
Alexandru C. Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Fi atent, ia o pauză, studiază puțin limba română apoi vii înapoi pe pctroubleshooting, citești regulamentul secțiunii de la cap la coadă, și apoi postezi ok ? 3 a lot of bla bla bla...
Recommended Posts