+wapmaster13 Posted March 10, 2017 Report Posted March 10, 2017 In ultima vreme am fost cu totii prinsi in aceasta vraja a tehnologiei incat am uitat de unde am plecat In fiecare an apar smartphoneuri din ce in ce mai performante,dar aparent sunt inca persoane care prefera un telefon simplu asa ca m-am gandit sa le dedic lor acest topic. AGM M1 este un telefon foarte rezistent si cu specificatii oarecum decente si poate fi cumparat la pretul de 10-20$ de pe geekbuying. (nu stiu daca este valabil si pe alte magazine) Specificatii : -Diplay de 2.0 inch cu o rezolutie de 176 × 220 Pixeli -Suport Wi-fi, GSM, WDMA si Bluetooth -Camera de 2.0 MP -Memorie interna de 256MB+ slot de card care suporta pana la 8GB de memorie -Dual sim -Baterie de 2570mAh care ofera o functionare de cel putin 2 zile -Rezistent la lovituri,socuri,apa,praf etc. -Greutate 168g si marimi 128*59*22mm Daca sunteti interesati in achizitionarea acestui telefon,pe moment vad ca este disponibil doar aici : ..url sters.. P.S. Tinand cont de pretul scazut al telefonului,veti fi scutiti de orice taxa vamala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now