+Andrei T. Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 Salut, PCT! Am achizitionat 2 carduri SD de 8 gb, unul pentru mine si unul pentru mama. Cardul meu mi-a scris pe ecranul telefonului ca a fost demontat si de atunci nu il mai citeste niciun telefon si niciun calculator. Tin sa mentionez ca cel al mamei inca merge si telefonul meu este un Samsung A3 2015 in care am acum un card de 16 gb si merge perfect. Problema este ca am niste poze importante pe acel card si trebuie sa le recuperez. Daca stiti vreo metoda va rog sa ma ajutati. Multumesc mult!
Artanis Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 Daca il incerci pe alte telefoane si nu da nici un semn de viata, e dus. Nu mai ai cum sa recuperezi nimic de pe el. In mod normal, daca nu au trecut 2 ani de cand l-ai cumparat si e luat dintr-un magazin serios (gen Altex, Flanco etc, si nu de la un chiosc din coltul blocului) il poti duce inapoi sa ti-l schimbe, sau vei primi banii inapoi pe el daca nu au pe stoc produsul respectiv.
+Andrei T. Posted March 31, 2017 Author Report Posted March 31, 2017 Il am de la emag, dar pe mine nu ma intereseaza banii sau alt card. Eu vreau datele de pe acel card.
Artanis Posted April 6, 2017 Report Posted April 6, 2017 E dus, nu mai ai ce face sa recuperezi ceva de pe el.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now