Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu o intrebare cum pot sa pun o restrictie pe un model in ipb de ex : "Trebuie sa aveti minim 10 posturi pentru a vedea modelul de postare" vreau sa fac un concurs prin care daca vrei sa participi trebuie sa aveti minim 10 posturi si prin aceasta motoda sa fie obligatoriu , stiu ca se poate ca am mai vazut si pe alte forumuri.

Posted

Deci, uitându-mă prin ACP, se poate face ce vrei tu dar pe categorie (sau forum), nu pe un topic anume (poate este vreun hook anume). Intră-n ACP:

1. Minimum posts to post: dacă setezi spre exemplu „10 posts”, poți vedea topicul(ele) respectiv(e) dar nu poți să postezi - o să poți posta doar dacă ai 11 posturi spre exemplu.
  2. Minimum posts to view - dacă setezi și aici „10 posts”, nu vezi forumul respectiv până când nu ai 10 posturi. Doar atunci când ai 10 posturi o să-ți apară forumul ăla.

Eu iți sugerez punctul 1; când faci proba asta să vezi dacă merge iți recomand să iți faci un cont de probă setat pe grupul de membru.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.