Jump to content

Recommended Posts

Posted

Xiaomi Mi6 a fost prezentat oficial, iar mare parte din zvonurile vehiculate inițial sunt confirmate de către compania chineză, chiar și partea cu prețul recomandat de către producător.

Specificații Xiaomi Mi 6:
display de 5.15 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, rezistență la contactul cu picăturile de apă;
procesor Qualcomm Snapdragon 835 de tip octa-core, 6 GB RAM, 64 / 128 GB spațiu de stocare;
Android 7.1.1 Nougat;
dual-sim, 4G, Wi-Fi ac, bluetooth 5.0, NFC, USB type-C, A-GPS, GLONASS, BDS, cititor de amprentă, difuzoare stereo;
2 x 12 Megapixeli cu cameră wide și cameră tele, în genul a ceea ce aduce iPhone 7 Plus, filmează la 2160p cu 30 fps, cameră frontală de 8 Megapixeli ce filmează la 2160p;
baterie de 3350 mAh, nu am găsit detalii legate de greutate și grosime.

Xiaomi-Mi-6-3-1-630x325.jpg

Avem sticlă pe față și spate și într-un fel aș putea spune că amintește destul de mult de Samsung GALAXY S7. Au adus și o variantă cu spate ceramic ce amintește de ediția limitată de la Xiaomi Mi Mix.

Xiaomi Mi 6 debutează din 28 aprilie, iar prețul recomandat este de 360 dolari pentru modelul cu 64 GB stocare și 420 dolari pentru Mi 6 cu 128 GB. Versiunea exclusivă cu spate ceramic – 420 dolari.

sursa gadget.ro

Posted

Thoamneee ! asta oare bate iPhone-u ?

3350 mAh , 2 camere de filmat , asta ii tare telefonul .

wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani

Va asteptam cu nerabdare !

Posted
On 4/24/2017 at 3:54 PM, Skr!LL3x said:

Thoamneee ! asta oare bate iPhone-u ?

3350 mAh , 2 camere de filmat , asta ii tare telefonul .

In opinia mea bate iphone si la procesor si la camera si la pret ;)

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Daca sunteti interesati sa achizitionati acest device la reducere,il puteti gasii aici : http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi-6-5-15-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Black-381380.html?utm_source=ALEX&utm_medium=referral&utm_campaign=lily&utm_term=XiaomiMi6

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.