Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut,dupa cum spune si titlul,habar nu am cum sa schimb user-bar-urile de pe forum (cred ca asa se numesc),si da am cautat "userbar" si nu am gasit nimic,decat un topic care nu are legatura cu ce vreau eu.

Am user-bar-uri pt fiecare grup in parte

Deci,la mine pe forum arata asa : 

Spoiler

mC0nOBI.png

Eu vreau sa arate asa:  

Spoiler

4vVFsyx.png

Edited by robertwty
scuze de 2x post,dar am netul bun....

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted

Mergi in ACP -> Members -> Members Group ->  Manage Members Group -> alege un grup (ex: admin) -> Si unde este „Group Icon Image”, adaugi link-ul de la imaginea ta:

ecs5egf.png

Posted
Spoiler

dN2xWMx.png

2 hours ago, DeNyS. said:

Mergi in ACP -> Members -> Members Group ->  Manage Members Group -> alege un grup (ex: admin) -> Si unde este „Group Icon Image”, adaugi link-ul de la imaginea ta:

ecs5egf.png

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted

Trebuie sa aibe o marime maxima de: 155x52, nu mai mult. Uitadu-ma la poza respectiva este de 400x200 sau ceva de gen: prea mare.

• Upvote 1
Posted
1 hour ago, DeNyS. said:

Trebuie sa aibe o marime maxima de: 155x52, nu mai mult. Uitadu-ma la poza respectiva este de 400x200 sau ceva de gen: prea mare.

Multumesc,problema rezolvata

Puteti da T/C

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.