robertwty Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 Spoiler stie cineva de ce imi apare acum drive error? astazi un coleg de al meu a editat numele grupurilor,culoarea,imaginea si fontul,dupa accea au inceput sa se strice temele(daca nu a umblat cineva in ftp,nush sigur) si dupa accea mi-a dat drive error,am cautat prin baza de date,dar habar nu am ce trebuie sa editez sau ce trebuie sa fac.... va rog, o rezolvare cat mai rapida Quote www.mascatii.ro @ Since 2017 O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.
Drogatu Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 Stiu cum e... mi-e mi-a facut asa cand am bagat hook-ul cu timp online.. Vezi sa nu fie de la vreun hook
robertwty Posted May 7, 2017 Author Report Posted May 7, 2017 19 minutes ago, Drogatu said: Stiu cum e... mi-e mi-a facut asa cand am bagat hook-ul cu timp online.. Vezi sa nu fie de la vreun hook nu e de la niciun hook,am incercat,dar nimic Quote www.mascatii.ro @ Since 2017 O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now