Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, deja sunt client vechi la krond, nu am avut multe servicii dar putinele care le-am avut au fost pe o lunga durata de timp si chiar am avut nevoie de ajutorul ei. In acest topic (nu am gasit unde altundeva si poate pe cineva intereseaza o parere mai "rea" despre ei) am sa va spun o scurta parere despre ei.
Hostingul la jocuri:
Sa zicem ca este ok din punct de vedere al ping-ului, se dau prea mari pe piata ca fiind buni la anti flood (sau cel putin lumea asa le face reclama), este adevarat ca nu oricine le poate pica un server dar un om cu suficiente informatii o poate face usor. Panoul de control al serverelor de joc este dragut si simplu, fara addons-uri si cacaturi, ai doar default, ceea ce este de apreciat si foarte dragut.
Web hosting-ul:
Praf, sub orice criterii. Are momentele lui, merge perfect 10-15 minute apoi incepe si la toata lumea incepe sa incarce greu paginile, sa dea erori aiurea s.a.m.d. Am facut ticket, mi-au spus ca la ei pare sa fie in regula, am pus cu totul alta platforma pe site si pateam la fel, am cerut parerea altor vechi utilizatori de webhost de la ei si mi-au confirmat ca sunt prafi la webhost.
Inregistrarea domeniilor:
Inregistrare domenii:
Preturile imi par convenabile, din ce am inteles la rtld sunt 250 de lei pentru un domeniu anual iar la ei 55, sa zicem ca-i ok. Aici nu am nimic de spus. (daca stie cineva preturile exacte la rtld, va rog sa-mi lasa-ti mai jos, multumesc).
Raspunsul la tickete:
PRAF, dau ticket URGENT astazi, le las reply dupa 5 ore si tot nu mi se raspunde? Ii bataie de joc! Si nu orice ticket, nu un ticket aiurea sau la misto, un ticket in care le explic ca au un bug la site (la schimbarea ns-urilor direct din site de la ei, cand incerci sa pui ns-uri pirvate iti da function not found). Ok, imi raspund dupa aproximativ 2 zile iar raspunsul lor este: o sa rezolvom.
Ok, ok, ok. Au trecut cateva luni bune, vreo 4-5? Nu stiu exact, aproximativ 5. Data trecuta am optat pentru webhost-ul lor, de data aceasta am luat eu altul, sa fiu sigur pe ceea ce fac. Aceasi problema, dupa 5 luni, nu si-au rezolvat problema de pe SITE, o problema majora si importanta dupa parerea mea, sa nu poti tu sa-ti schimbi ns-urile singur ca-ti da eroarea? Sa scoata macar optiunea de schimbare a ns-urilor, ce naiba.
In principiu:
Krond.org are preturile la jocuri foarte mari, ofera o calitate mult sub media pretului, asta se aplica mai ales la webhost, webhost-ul lor nici gratis nu merita sa fie luat. Eu pentru ce ofera ei la un server de cs 1.6 nu as da mai mult de 80 de lei, la 1000fps si 32 slots, ei cer 128 dar na...
O firma care este mult sub calitatea altor firme precum btstelecom, care dupa parerea mea ofera servicii foarte bune, preturile foarte putin crescute dar ofera o calitate extrem de buna. La webhost cat si la servere, am incercat pe propria piele. Exista si alte firme dar hai sa nu mai fac reclama :) 
Krond.org are enorm de multa reclama, atata tot. Nu sunt mai buni ca multe alte firme >) 

• Like 2
  • Downvote 1

• 5 months later...
Posted

Deci am lasat ticket pentru schimbarea ns-urilor si nimic 

Krond are o asistenta de tot *******  .

nu sunt multumit deloc de ei 

sunt client de mai bine de 10 ani de zile , dar am ramas dezamagit de ei 

m-am mutat cu totul pe btstelecom.ro   cu o asistenta mult mai rapida 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted
14 hours ago, buddylove said:

Deci am lasat ticket pentru schimbarea ns-urilor si nimic 

Krond are o asistenta de tot *******  .

nu sunt multumit deloc de ei 

sunt client de mai bine de 10 ani de zile , dar am ramas dezamagit de ei 

m-am mutat cu totul pe btstelecom.ro   cu o asistenta mult mai rapida 

Si btstelecom aceleasi probleme cu suportul :)) , de krond ce sa zic  ? in ultimul an au decazut foarte mult , lag pe servere si suport de nota 1

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.