Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut...Cum as putea sa imi fac avataru, cand fac un topic sa imi apara 150x300 sau 150x250...dimensiunea lui normala...mie imi apare 75x150

Asta e forumu: http://dobs.tk/forum/

Cum vreau sa apara: e61XJmu.png Doar ca... doar avataru nu si chestiile de subt el :))

Posted
3 hours ago, Snow. said:

Salut...Cum as putea sa imi fac avataru, cand fac un topic sa imi apara 150x300 sau 150x250...dimensiunea lui normala...mie imi apare 75x150

Asta e forumu: http://dobs.tk/forum/

Cum vreau sa apara: e61XJmu.png Doar ca... doar avataru nu si chestiile de subt el :))

ACP -> Members -> manage members groups, si la fiecare in parte vei avea pe undeva in josul paginii, avatar size sau ceva si acolo setezi tu pentru fiecare grup in parte 170 x 300 si max kb scrie acolo -0

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
20 minutes ago, robertwty said:

ACP -> Members -> manage members groups, si la fiecare in parte vei avea pe undeva in josul paginii, avatar size sau ceva si acolo setezi tu pentru fiecare grup in parte 170 x 300 si max kb scrie acolo -0

7tEZtF6.png 

am facut deja asta

Posted
13 hours ago, robertwty said:

ACP -> System -> System settings -> Members/Users -> User profiles -> si acolo faci la fel :D

ce ar trebuii sa fac la fel acolo? nu inteleg...nu e inaltime/llungime, acolo e doar maxim widht, cum sa il arate in topic...si 160 e perfect..nici prea mult nici putin..am incercat sa pun si 500 dar se dilata prea mult.. altceva?...help :)))

Posted
1 hour ago, Snow. said:

ce ar trebuii sa fac la fel acolo? nu inteleg...nu e inaltime/llungime, acolo e doar maxim widht, cum sa il arate in topic...si 160 e perfect..nici prea mult nici putin..am incercat sa pun si 500 dar se dilata prea mult.. altceva?...help :)))

pune maximum width pe 170, daca nu reusesti,ma contactezi in pm si te ajut cand suntem amandoi on,ca asa sa scriem o data la o zi,e greu sa poti sa faci ceva

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.