Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

Vara asta o sa plec in state si ma gandeam sa nu imi iau laptopul cu mine,ci sa imi cumpar o tableta.
Ideea e ca as vrea sa fie una ieftina si ca functionalitate sa pot edita fisiere gen word si pdf aproximativ ca un laptop,m-am gandit la o tableta cu windows pe ea.
Credeti ca o tableta m-ar ajuta la fel ca un laptop in ceea ce priveste documentele sau ar fi mai indicat sa imi iau laptop?icon_smile_tongue.gif Daca e ok si o tableta ce imi recomandati,pentru ca nu imi doresc sa fie ceva scump si ma gandeam sa imi iau una chiar de acolo?

Multumesc de ajutor

Posted

Salutari!

Poti modifica documente Word, Excel etc, posibil si .pdf (stiu ca trebuie platit aplicatie "premium" pentru a modifica pdf-uri, parca) si pe o pocnitoare de tableta de 7 inchi la 200 ron. Daca tot ce vrei sa faci e sa asculti o muzica, un film pe Youtube, sa modifici documente, orice tableta e potrivita, indiferent cu Android sau Windows. Daca te-ar interesa sa te si joci ceva pe langa, si nu jocuri gen "Flappy Bird" sau "Talking Tom", mai bine iei laptopul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.