Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! domnilor!  Am o problema de rezolvat cu trei stelute, ceva greu (cel putin pentru mine). Am mare nevoie ca doua programe sa poata functiona corect simultan. Este vorba de "dorico", un music notation software, si "obs", un soft pentru captura video. Problema este ca atunci cand lansez dorico nu se mai aude audio in nici-un program multimedia player, sau mai grav, ceea ce mă doare mai tare că atumci când fac captură cu obs după ceea ce realizez in dorico, nu mi se inregistreaza si sonorul. Am crezut ca nu s-a instalat cum trebuie dorico, L-am reinstalat pe o alta partitie si aceeasi poveste.Am lucrat si cu sibelius si cu finale (programe similare cu dorico) dar dorico imi ofera tot ceea ce am nevoie in acest sens. Daca mă poate ajuta cineva , dau o bere.Multumesc!

Posted

S-a rezolvat chestiunea de incompatibilitate. Era vorba de o setare din programul dorico. Toate cele bune!

S-a rezolvat problema de incompatibilitate. Trebuia umblat in setarile programului dorico. Toate cele bune!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.