aNddd Posted June 3, 2017 Report Posted June 3, 2017 Salutare! Am adaugat acum 4 luni o parola in plus la AdminCP, iar acum am zis sa o mai schimb ca este prea usoara. Problema este ca eu am gasit folderul "htpasswd" dar nu stiu sigur daca de acolo trebuie sa schimb parola sa pun una noua . Imi puteti spune DVS.? Multumesc!
DeNyS. Posted June 3, 2017 Report Posted June 3, 2017 Probabil vrei să spui despre fișierul „.htacces”.
aNddd Posted June 4, 2017 Author Report Posted June 4, 2017 In fisierul .htacces selectez ce vreau sa parolez. Dar in .htpasswd este paroal si userul. Eu nu stiu sigur daca acolo trebuie sa schimb..
Aikenhead Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Din ACP: System > Security Center și vei avea acolo ceva cu Password .htaccess, dai Run Tool Now și pui nume și parolă pentru AdminCP Astept +1 daca te-am ajutat!
aNddd Posted June 9, 2017 Author Report Posted June 9, 2017 9 hours ago, Aikenhead said: Din ACP: System > Security Center și vei avea acolo ceva cu Password .htaccess, dai Run Tool Now și pui nume și parolă pentru AdminCP Astept +1 daca te-am ajutat! Eu am deja protejat ACP-ul, doresc doar sa schimb parola..
Dragon Hacker Posted June 11, 2017 Report Posted June 11, 2017 pai click pe el "IP.Board ACP .htaccess Protection" mai exact apasa learn si acolo vei avea schimbare..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now