Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,de curand am intampinat o problema pe windows 10

Am conectat laptop-ul pe un monitor prin HDMI si am dat sa il proiectez cu functia extinde,si am lasat pe partea cu monitorul internet explorer deschis pe canale romanesti :))))))))))))))))) ca sunt in Germania, si in stanga pe monitorul laptop-ului m-am jucat pnm... o saptamana nu a avut nimic,si aseara am lasat decat partea cu monitorul conectat prin HDMI si m-am culcat. Dimineata cand m-am trezit, desktop-ul meu arata asa 8HLCt8b.jpg si problema este ca mie nu imi mai arata shortcut-urile,si am incercat sa restartez windows,nimic. Am incercat sa trag alte shortcut-uri si nu mi le arata,stiti cumva ce ar putea fi?

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
On 09.06.2017 at 4:49 PM, Alkatraz said:

Click dreapta pe ecran -> View -> Show Desktop Icons

wtf??? ms mult,atat de prost sunt.... dar pnm,am windows-ul in germana si nu stiu atat de bine germana

ai +1 ,ms foarte mult

puteti da tc

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.