Ștefan A. Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 Salutare, acum ceva timp mi-am achiziţionat o tastatură Marvo Scorpion KG805, sperând că va fi una decentă de care să mă pot folosi având în vedere preţul acesteia. După o zi - două de utilizare am observat că are o problemă în jocuri, atunci când ţin o tastă apăsată nu primesc reacţia obişnuită, ci pur şi simplu se apasă şi apoi se eliberează tasta şi tot aşa. Am făcut un video din care sper să vă daţi seama ce fel de problemă întâmpin. În acest video ţineam apăsat tastele A respectiv D. Apoi am încercat, desigur, să vă arăt un gameplay de pe tastatura poznaşă. Ţineam apăsat W şi D respectiv W şi A însă pur şi simplu degeaba. Dacă aveţi idee de la ce ar putea fi aştept sugestii EDIT: Am aruncat-o pe geam, nu mai este nevoie. Mulţumesc! 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Artanis Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Cel mai bun edit al anului (zic) :))))))) Ne bucuram, totusi, ca ai rezolvat problema. Probabil e panarama tastatura, ce ai patit tu e efectul de "Ghosting": daca apesi doua taste simultan, nu va recunoaste ca le tii apasate (chit ca specificatiile ei spun ca are anti-ghosting pe 26 de taste). Accesoriile de gaming mai au si ceva drivere separate, ai gasit asa ceva pt tastatura ta? 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now