Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut am o problema dupa ce am facut update la windows sonor nu a mai mers pe mufele jack si nu reusesc sa aflu care e problema. Stie cineva ce ar putea sa aiba deoarece cand pun sonorul pe TV acolo se aude

Edited by SANDiepure

Posted

În mod normal, ”Speakers” de pe Realtek High Definition Audio trebuie să fie setat ca prestabilit. Dacă ai făcut actualizarea de driver prin Windows update, fă ”roll back to previous version” și ar trebui să funcționeze din nou. Dacă nu, conectează jack-ul în televizorul LG (dacă are așa ceva, prima dată), să ai sunet în boxe prin TV.

Posted
11 hours ago, Artanis said:

În mod normal, ”Speakers” de pe Realtek High Definition Audio trebuie să fie setat ca prestabilit. Dacă ai făcut actualizarea de driver prin Windows update, fă ”roll back to previous version” și ar trebui să funcționeze din nou. Dacă nu, conectează jack-ul în televizorul LG (dacă are așa ceva, prima dată), să ai sunet în boxe prin TV.

nu neapărat Realtek, eu am setat pe Speakers driver-ul plăcii mele audio.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.