Koma Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 Intr-o seara am incercat sa bag un sistem la pc ca sa ascult muzica, nu a mers, nu se auzea bine. A 2-a zi am observat ca nu-mi mai merge sunetul, el arata ca merge dar nu se mai aude nimic. Am incercat sa bag niste casti in mufa albastra din spatele calculatorului si se aude foarte putin in casca stanga si ok in casca dreapta daca aleg optiunea 5.1 surround, se aude doar "surround speakers" adica RL si RR. Am facut de mai multe ori windows-ul dar degeaba, mentionez ca am windows 7.
Artanis Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 Mufa verde ai incercat-o? Pe aia trebuie sa conectezi orice sistem audio sau casti. Pentru 5.1 ai nevoie de toate 3 (roz, albastru, verde) si, implicit, de un sistem audio capabil de sunet 3D. De asemeni, trebuie sa ai si un driver audio instalat, care sa-ti permita sa controlezi canalele audio
Koma Posted June 25, 2017 Author Report Posted June 25, 2017 On 6/24/2017 at 0:07 AM, Artanis said: Mufa verde ai incercat-o? Pe aia trebuie sa conectezi orice sistem audio sau casti. Pentru 5.1 ai nevoie de toate 3 (roz, albastru, verde) si, implicit, de un sistem audio capabil de sunet 3D. De asemeni, trebuie sa ai si un driver audio instalat, care sa-ti permita sa controlezi canalele audio Nu se aude deloc in cea verde
Artanis Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 Acea mufă e principalul "liant" între PC/Laptop şi sistemul tău audio. Posibil să nu se audă din cauză că nu ai driver instalat? Posibil ca sistemul audio să aive mai multe surse audio, şi tu trebuie să o selectezi pe cea care o conectezi la calculator? Poate chiar mufa în sine să fie defectă. Pune ceva să cânte şi, între timp, mişcă în mai multe poziții mufa jack.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now