Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

H5ASfIu.png  XRED9lF.png  Cum as putea scoate acel stroke sau cum se numeste. am pus border radios pe 30x si... ramane acel stroke...cum l-as putea scoate? sau sa il fac si pe ala pe 20x? sau eventual sa il scot de tot daca se poate...

Edited by RUdolspa

Posted

Cand pui border-radius, in cazul tau l-ai pus direct pe imagine. Tu trebuie sa-l pui pe "container", adica pe class="" in care este pus img src. La final si ala e un border: 1px solid #fff sau ceva de genu'.

• Upvote 1
Posted
20 minutes ago, DeNyS. said:

Cand pui border-radius, in cazul tau l-ai pus direct pe imagine. Tu trebuie sa-l pui pe "container", adica pe class="" in care este pus img src. La final si ala e un border: 1px solid #fff sau ceva de genu'.

ai +1 pentru ca ai incercat sa ma ajuti...dar ceva pentru limba mea? tot ce am gasit cu border am modificat si s-a modificat bine. eu as vrea sa il si scot... cum as putea face asta?

Posted
cauta a.userNavPhoto:after, a.ipsUserPhotoLink:after si sterge border: 1px solid rgba(255,255,255,0.21);  si daca vreti sa scoateti si bordura cealalta la avatere negre cauta ipsuserphoto_icon si sterge border: 1px solid black;

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.