STF Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 vreau sa imi spuneti parerea voastra despre teme care am facut-o in 2.5 h , inainte sa sariti ca am luat elemente de la taz , stiu asta
Valentin T. Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 (edited) Meniul nu pot spune că arată rău, dar se mai poate de lucrat. Nu înțeleg de ce ai pus acele iconițe la maintitle dacă la numele categoriilor deja sunt alte iconițe. Și... mai scoate din background-uri la acele iconițe, că arată foarte urât. Albastrul de la maintitle sare prea tare în ochi. Statisticile de la subforumuri arată foarte urât. Scoate border-ul de la avatare, sau fă-l rotund. La shoutbox puteai face butonul de trimitere să se asemene cu celelalte, nu total diferit, sau măcar să aibă aceeași înălțime. Pe scurt, tema nu arată chiar bine, însă dacă vei depunde efort, poate vei reuși să faci ceva frumos. Nu lua cuvintele mele în nume de rău și încearcă să înveți din propriile greșeli. Edited July 7, 2017 by Valentin T.
DeNyS. Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Banner-ul și culoarea albastră strică foarte mult, mai ales la maintitle. Statisticile de la categorii nu e frumos deloc. Titlul principal de la categorii nu e „atrăgător”. Titiul de la categorii, descriere și sub-forumuri ar trebuii să fie de la deschis spre inchis. User-bar-ul este drăgut, imi place. Restu a mai zis și Valentin.
STF Posted July 8, 2017 Author Report Posted July 8, 2017 11 hours ago, DeNyS. said: Banner-ul și culoarea albastră strică foarte mult, mai ales la maintitle. Statisticile de la categorii nu e frumos deloc. Titlul principal de la categorii nu e „atrăgător”. Titiul de la categorii, descriere și sub-forumuri ar trebuii să fie de la deschis spre inchis. User-bar-ul este drăgut, imi place. Restu a mai zis și Valentin. Titiul de la categorii, descriere și sub-forumuri ar trebuii să fie de la deschis spre inchis. adica?
+HazZaRD Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 Salutare! Era mai interesant daca puneai tema pe un forum gratuit sau undeva unde sa o putem accesa pentru a identifica si posibilele bug-uri, insa este ok si cu poze.Prima poza: Imi place foarte mult meniul de sus, este facut foarte frumos cu acele iconite. Background-ul ales mi se pare ca este ok, insa logo-ul mi se pare prea mic, si cred ca arata mult mai bine pe mijloc. Chat-ul este ok, iar sidebar-ul pare ca este in regula.A doua poza: Maintitle-urile arata bine, cu tot cu acele iconite albe. Culorile alese se imbina bine. Nu intelege care este treaga cu acel chenar pus la avatar in dreptul sectiunii Design. Imi place cum ai pus acele statistici in stanga, in loc de f_icons. Parerea mea este ca la legenda puteai face ceva ca sa arata mult mai bine, parca nu se leaga cu restul temei. Probabil dadea mai bine pe un background sau nu stiu, dar la prima vedere parca nu se leaga deloc. Am observat ca numele userilor se cam incaleca cu acel maintitle: Y-ul de la Infinity vine peste maintitle. Cam acesta a fost review-ul meu pentru tema facuta de tine, probabil daca ne dadeai un link de la ceva unde sa putem vedea si sa accesam tema, iti ofeream un review mai complex si te ajutam la indentificarea bug-urilor. Per ansamblu, tema arata bine. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now