Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare vand un panel de samp facut de mine functional 97% (mai are 1-2 buguri, posibil unul sa fie de la host)

De ce sa cumperi asa ceva?

• Panelul are un design cat de cat original (40%-50%) am calculat asta doar in comparatie cu nephrite ca daca era sa compar de la ce am inceput pot sa spun ca am facut de la 80% in sus
  • Detine multe functii add youtubers/topgangsters/vipcars/ownerpanel/adminpanel/sistem donatii /statistici avansate/multe log-uri(cam pentru orice)/pagina update-uri etc..
  • Este usor de modificat, doar editezi in config cateva detalii si totul functioneaza fara sa schimbi tu ceva pe fiecare pagina
  • Iti ofer update-uri
  • Panelul este tradus 80% engleza (posibil sa mai fi gresit pentru ca nu prea dorm)

Am sa mai adaug:

• sistem de limbi (din start pun doar engleza si romana restul traduceti voi daca aveti nevoie)
  • Criptare parole la login

Astept oferte in privat, nu mai jos de 10 euro.

Link demo: panel.gg-hub.com (panelul este in lucru mereu).

• Downvote 2

Posted (edited)

** Accept si alte lucruri ca metoda de plata doar ca nu accept lucruri ieftine

-Iteme cs:go

-Conturi samp

-Avere/Masini samp

- Si alte lucruri atata timp cat nu puteti da recover si sa il luati inapoi (Steam)

Accept transfer bancar sau paysafe

Nu dau primul, normal mi se pare cand cumperi ceva sa platesti si dupa sa primesti!

Edited by Vali Leo
  • Like 1
  • Downvote 1
  • gaby changed the title to Vand Panel avansat de SA:MP
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Nu vreau sa par obraznic, dar panelul e facut de cei de la bbgaming, actual wcode, si tu doar ai editat/repus alt template..

E frumos sa pastrezi si din credite, si sa numai spun sa iti ceri acordul sa vinzi din munca altuia. Doar ca idee, ce este xxs, cum sa il eviti, ce este sql injection, cum il eviti, si care sunt diferentele intre $_GET si $_POST  (legata de formuri si aprtea de submitin php)..

Daca stii sa raspunzi la astea, edi vrednic sa iti vinzi panelul.. si o sa imi cer scuze daca am spus ceva ce este gresit.

EDIT: + de asta, ca idee, este doar un sfat, poti face un cont cu username demo, si parola demo, sa lasi userii sa vada ce ai facut.. 

Edited by Scriptery
  • Thanks 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.