VaSeA[] Posted July 17, 2017 Report Posted July 17, 2017 Mi-am adaugat un Store/Shop pe forum, si cand intru pe el imi apare ''Sorry, members of your group(s) are not permitted to use this application.'' Am intrat la groups am dat Can acces Store si cand intru pe forum imi apare: http://imgur.com/a/WrFNS Stiu 100% ca e de la asta, pentru ca am testat. Ma poate ajuta cineva? De la ce e?
+ZEW Posted July 18, 2017 Report Posted July 18, 2017 Încearcă un Recache & Rebuild. "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
VaSeA[] Posted July 18, 2017 Author Report Posted July 18, 2017 23 hours ago, ZEW said: Încearcă un Recache & Rebuild. Si mai exact la ce sa dau Rebuild/Rechache? Nu cred ca ma va ajuta.
+ZEW Posted July 18, 2017 Report Posted July 18, 2017 ACP -> Look & Feel -> Template Tools din cate imi aduc aminte "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now