Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o probleme cu o tema ipb deflection

Dc, nu imi arata culorile la topic ca pe fosta tema la  indungi lipseste ceva din css ?

Pozele

1DxCI78r.png

2.

1pIVi3d.png

3

1pIVi3d.png

Vreau sa scot albu ala din Topic si nu stiu ce trebuie sa pun, va rog careva ma ajutati ?

Posted
3 hours ago, ZEW said:

Am, facut ca ala care a zis 

Intr-un final am dat de Nyezor si mi-a zis cum sa fac . 

Pentru cei care mai intampina problema si le mai de ajutor asa o sa las mai injos cum mi-a zis el:

Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Tema ta > Editor > editorLoadJs - Click pe Revert.

Dar la mine tot asa apare si nu am tema  asta.

Am, facut ce au spus toti si uite ce am primit  tot sa mai stricat si forumu

nhQRY9R.png

Posted

Iți dă eroare aia pentru că ai șters sau ai modificat vreun cod care nu trebuia să modifici. Ar trebuii să rezolvi problema din back-end (ACP) prin schimbarea temei. Cât despre editorul ăla, soluția o găsești prin topicurile postate mai sus de colegul meu.

Posted (edited)

ZEW  tot  am mai stricat forumului de tot acum m-am uitat, la alea si acum are virusi site zice ca e plin de virus acum cand am urmat instructiunile.

DeNyS. Da, multumesc lui colegu tau ca sa stricat forumu de tot mai  are si virus acum am sters tot forumu, faza este ca nu stiu  cum sa dau backup sa am tot inapoi :((

Edited by Zeus#
Posted

Nu e vina lui, e vina ta. Virușii nu știu de unde ai luat, problema 500 deobicei este legată de cod PHP sau JS, deci ai făcut tu ceva. Virușii poate să fie și de la tema ta.

Revenind la subiect, el ți-a dat drept niște link-uri cu problema respectivă pe care o ai tu. Dacă la ăla din topicul X a rezolvat, nu inseamnă că rezolvarea va fi la fel și pentru tine. Probleme egale au soluții diverse, depinde de cazuri. Faza bu backup-ul trebuie să vorbești cu firma de host.

Posted (edited)
18 hours ago, DeNyS. said:

Nu e vina lui, e vina ta. Virușii nu știu de unde ai luat, problema 500 deobicei este legată de cod PHP sau JS, deci ai făcut tu ceva. Virușii poate să fie și de la tema ta.

Revenind la subiect, el ți-a dat drept niște link-uri cu problema respectivă pe care o ai tu. Dacă la ăla din topicul X a rezolvat, nu inseamnă că rezolvarea va fi la fel și pentru tine. Probleme egale au soluții diverse, depinde de cazuri. Faza bu backup-ul trebuie să vorbești cu firma de host.

Am, verificat cu webmaster tools si imi arata asa.

Acțiuni recomandate
1. Verificați dacă în codul sursă (inclusiv în fișierele JavaScript) există modificări neautorizate.
2. Asigurați-vă că niciuna dintre paginile site-ului nu include conținut înșelător.
3. Consultați Ghidul de ajutor pentru site-uri compromise în cazul în care considerați că site-ul a fost compromis.
4. Dacă nu știți sigur cum să continuați, întrebați pe Forumul de ajutor pentru webmasteri sau cereți asistență unui expert de încredere în securitate.
Exemple de adrese URL
http://m*******.ro/forum/admin/index.php?adsess=b4325e00e8e3bf01a6b32b2071181538&app=core&&module=templates&section=importexport&do=exportImages
http://m*******.ro/forum/admin/index.php?adsess=b4325e00e8e3bf01a6b32b2071181538&app=core&module=templates&section=importexport&do=overview
http://m*******.ro/forum/admin/index.php?adsess=b4325e00e8e3bf01a6b32b2071181538&app=core&&module=templates&section=importexport&do=exportSet
Edited by Zeus#

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.