x T r e m e R Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Salutare PCT. As dori si eu niste iconite pentru urmatoarele grupuri ipb. Admin RPG ~ Administrator ~ Banned ~ Designer ~ Founder ~ Girl ~ Global Moderator ~ Helper RPG ~ Leader RPG ~ Member ~ Moderator ~ V.I.P ~ Youtuber. As vrea sa fie in genul la asta(nu zic sa fie chiar la fel): Daca se poate sa fie scrie numele la rank-uri sus iar jos sa fie scris: WWW.G-WORLD.TK.
+HazZaRD Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Forumul nu este on, mi-ar fi placut sa vad cum arata tema inainte de a face aceste bannere
x T r e m e R Posted July 19, 2017 Author Report Posted July 19, 2017 Uitate acum. Acum imi poti face bannerele?
+Daniel H. Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 3 hours ago, x T r e m e R said: @HazZaRD? Up-ul se da odata la 24 de ore! Si fara 2x post
Cristian Andrei Posted July 22, 2017 Report Posted July 22, 2017 Nu pot să-ți fac dacă nu văd cum arată forum-ul, plus că e o comunitate gratuită, n-ai șanse să faci ceva mare.. dar îți urez succes. 1
x T r e m e R Posted July 22, 2017 Author Report Posted July 22, 2017 11 hours ago, Cristian Andrei said: Nu pot să-ți fac dacă nu văd cum arată forum-ul, plus că e o comunitate gratuită, n-ai șanse să faci ceva mare.. dar îți urez succes. Acum se poate vedea forumul, succes in creearea iconitelor.
x T r e m e R Posted July 26, 2017 Author Report Posted July 26, 2017 @HazZaRD, @Cristian Andrei mai ma ajutati sau?
x T r e m e R Posted July 31, 2017 Author Report Posted July 31, 2017 Mda... ce este asa de greu sa faceti niste iconite? #UP...
AndrewDesigns Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 Ce culoare dorești să fie fiecare în parte?
+ZEW Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 Aveti dreptul sa reamintiti de cerere o data la 2 zile daca nu a postat altcineva. In caz contrar se va lua in considerare post dublu. Nu uitati ca, cei care indeplinesc cererile voastre, o fac neconditionat, asa ca, acordati-le putin respect pentru faptul ca au incercat sa va ajute. Nu suntem un forum de design, nu va asteptati la rezultate incredibile, dar incercam sa ne adaptam pentru a va indeplinii dorintele. Greu e sa citesti un regulament, este? "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Zx. Andrew Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 mane dc faci aicia pe post pe desteptu https://drive.google.com/open?id=0B_GuZk5chVGaSWJNTGJyRDEzZjQ Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now