+VladOcs Posted July 20, 2017 Report Posted July 20, 2017 Aici vreau sa postez mobila pe care o creez 1#
Cristian Andrei Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 (edited) Lucrezi frumos, măcar este ceva diferit față de ce fac ceilanti.. Edited July 21, 2017 by Cristian Andrei
Artanis Posted July 21, 2017 Report Posted July 21, 2017 Îți mai trebuie un 3D printer și IKEA scrie pe tine 1
AndrewDesigns Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 (edited) Poți să faci și o casă? Mă refer la exterior, interior.. mobilată și făcută 100% de tine.. Mi-ar plăcea să văd așa ceva.. Edited July 31, 2017 by AndrewDesigns
Zx. Andrew Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 27 minutes ago, AndrewDesigns said: Poți să faci și o casă? Mă refer la exterior, interior.. mobilată și făcută 100% de tine.. Mi-ar plăcea să văd așa ceva.. nu ai idee cat dureaza asa ceva, mai ales ca daca vrei sa o faci frumoasa, si mai realistica trebuie si gandita, trebuie folosita o anumita scara la absolut toate obiectele e destul de greu, nu e asa usor cum pare on: foarte frumos, am observat ca te primesti chiar foarte bine la c4d si blender, texturile sunt facute de tine? Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
+VladOcs Posted July 31, 2017 Author Report Posted July 31, 2017 Da, eu fac texturile. Inca n-am gasit pachet de texturi care sa merite. Exterior interior e proiect mare, am mai facut exterioare si interioare dar sa le faci impreuna e mult de lucru daca nu esti finantat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now