Jump to content

Recommended Posts

Posted

Probabil nu ai rank-ul care are acces la AdminCP. și ModeratorCP sau probabil ai rank-ul dar nu are setat accesele. Mai poate fi o posibilitate, să fie în jos-ul pagini sau pe lângă profil, dacă e asa, asa e facută tema.

Posted
22 hours ago, Cristian Andrei said:

Probabil nu ai rank-ul care are acces la AdminCP. și ModeratorCP sau probabil ai rank-ul dar nu are setat accesele. Mai poate fi o posibilitate, să fie în jos-ul pagini sau pe lângă profil, dacă e asa, asa e facută tema.

Tu n-ai inteles ce am scris nu?

Raspunsuri seriose va rog.

Am grad / am rank totul, doar ca tema astupa acel bar cred si trebuie sa-l mut sau cumva sa fac sa fie afisat.

Posted

Dacă este o temă luată de pe internet, așa este făcută. Sunt 2 posibilități:

• ori e dezactivat din HTML.
  • ori e dezactivat cu CSS.

In orice caz, chestia asta cel mai probabil a făcut-o pentru securitate și e mai bine așa.

Posted
22 hours ago, DeNyS. said:

Dacă este o temă luată de pe internet, așa este făcută. Sunt 2 posibilități:

• ori e dezactivat din HTML.
  • ori e dezactivat cu CSS.

In orice caz, chestia asta cel mai probabil a făcut-o pentru securitate și e mai bine așa.

E tema de pe net intr-adevar, dar nu stiu..

Posted

Descarcă o temă de pe internet (carbon default, fără modificări) și copiază partea respectivă de la ACP și MCP și o schimbi cu partea actuală a codului. Dacă nu merge așa, copiază și partea de CSS.

• Upvote 1
Posted

Am rezolvat singur.

Problema era din globalTemplate script-ul de la admin_bar nu era terminat sau ceva de genul, am schimbat admin_bar-ul cu altul din alta tema si a mers.

Practic 40% am facut ce a zis @DeNyS. asa ca ii voi acorda un Like.

Multumesc!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.