Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Adryyy said:

Am încercat, nu a avut efect.

Refa toate modificarile dinainte de a avea aceasta problema

• Confused 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted

De că să refac toate configurațiile, pt 1 singură „bubă”..nu știu eu să o găsesc, e legat de timout, ceva de genu..De a menține membru logat.

Posted (edited)
10 hours ago, Adryyy said:

De că să refac toate configurațiile, pt 1 singură „bubă”..nu știu eu să o găsesc, e legat de timout, ceva de genu..De a menține membru logat.

Daca ai facut modificcari iar dupa ti-a aparut acea problema nu e logic ca sunt de la modificarile respective?

Nu ma refeream sa stergi tot forumul ci sa refaci ultimele setari pe care le-ai facut la forum.

Edited by ZEW

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted

Am înțeles, nici nu mă gândeam să șterg tot forumu =). Da nu știu care setare e, sau unde e, ca să o(sau să le) resetez la default...Că nu stau acu să le resetez pe toate.

Posted
On 01.08.2017 at 7:12 AM, AndrewDesigns said:

Ba, fază la tine este că ai prea mulți admini care au acces la ACP și așa nu mai știi cine ce-a făcut..

Foarte adevărat...Deaia am încercat să fac restricții foarte strcite..da după, fac urât. Oricum, eu unul nu am treaba cu adminii..

Posted
On 01.08.2017 at 6:12 AM, AndrewDesigns said:

Ba, fază la tine este că ai prea mulți admini care au acces la ACP și așa nu mai știi cine ce-a făcut..

pentru asta exista log-uri

apropo aceeasi problema am avut-o si eu,da,au dreptate baietii,trebuie refacute ultimele setari,altfel nu ai cum sa iti dai seama ce are

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
On 4/8/2017 at 2:03 PM, robertwty said:

pentru asta exista log-uri

apropo aceeasi problema am avut-o si eu,da,au dreptate baietii,trebuie refacute ultimele setari,altfel nu ai cum sa iti dai seama ce are

Nu găsești chestia asta in log-uri. Știu că și mie mi s-a intâmplat problema asta, insă cu rezolvarea am puține dubii. Dacă nu greșesc ține de browser. De parola memorizată sau de cache: șterge tot --- nu uita să faci backup inainte. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.