Alexandru28 Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 (edited) Salut. Acum,pe la ora 3 dimineata am urmat un tutorial de pe webflake ce imi adauga in sidebar profilul. A mers,intr-adevar. Dar dupa am realizat ca nu prea imi place cum era asezat,asa ca am hotarat sa sterg script-ul ce imi adauga profilul. Dupa ce l-am sters din boardindexTemplate,footer-ul forum-ului s-a schimbat in asta : http://imgur.com/a/UYM5V . L-am adaugat din nou,dar a ramas la fel Dupa cum puteti vedea,statisticile forum-ului s-au amestecat cu celelalte link-uri,tema s-a dus si ea...Eu ma gandeam sa-mi trimiteti aici codul default din boardindexTemplate...sau alte metode de rezolvare ? Edited August 2, 2017 by Alexandru28
+Sn!k3rs Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 2 minutes ago, Alexandru28 said: Salut. Acum,pe la ora 3 dimineata am urmat un tutorial de pe webflake ce imi adauga in sidebar profilul. A mers,intr-adevar. Dar dupa am realizat ca nu prea imi place cum era asezat,asa ca am hotarat sa sterg script-ul ce imi adauga profilul. Dupa ce l-am sters din boardindexTemplate,footer-ul forum-ului s-a schimbat in asta : http://imgur.com/a/UYM5V . L-am adaugat din nou,dar a ramas la fel Dupa cum puteti vedea,statisticile forum-ului s-au amestecat cu celelalte link-uri,tema s-a dus si ea...Eu ma gandeam sa-mi trimiteti aici codul default din boardindexTemplate...sau alte metode de rezolvare ? da-mi link in pm cu forum-ul
Alexandru C. Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Nu iti pot da o rezolvare, insa iti pot da cateva sugestii. Inainte de a face modificari la tema, fa o copie la aceasta, daca se intampla ceva naspa, ai mereu o copie "buna". Te sfatuiesc sa iti faci un forum pentru modificari in pc-ul tau. Pentru asta urmeaza acest tutorial: Nu mai lucra la ore d-astea, poti face greseli fara sa iti dai seama. 1 a lot of bla bla bla...
Alexandru28 Posted August 3, 2017 Author Report Posted August 3, 2017 (edited) Puteti da lock la topic,am rezolvat problema. Am uitat de existenta minunatului buton ,,revert,, Edited August 3, 2017 by Alexandru28
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now