Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. Acum,pe la ora 3 dimineata am urmat un tutorial de pe webflake ce imi adauga in sidebar profilul. A mers,intr-adevar. Dar dupa am realizat ca nu prea imi place cum era asezat,asa ca am hotarat sa sterg script-ul ce imi adauga profilul. Dupa ce l-am sters din boardindexTemplate,footer-ul forum-ului s-a schimbat in asta : http://imgur.com/a/UYM5V . L-am adaugat din nou,dar a ramas la fel 

Dupa cum puteti vedea,statisticile forum-ului s-au amestecat cu celelalte link-uri,tema s-a dus si ea...Eu ma gandeam sa-mi trimiteti aici codul default din boardindexTemplate...sau alte metode de rezolvare ?

Edited by Alexandru28

Posted
2 minutes ago, Alexandru28 said:

Salut. Acum,pe la ora 3 dimineata am urmat un tutorial de pe webflake ce imi adauga in sidebar profilul. A mers,intr-adevar. Dar dupa am realizat ca nu prea imi place cum era asezat,asa ca am hotarat sa sterg script-ul ce imi adauga profilul. Dupa ce l-am sters din boardindexTemplate,footer-ul forum-ului s-a schimbat in asta : http://imgur.com/a/UYM5V . L-am adaugat din nou,dar a ramas la fel 

Dupa cum puteti vedea,statisticile forum-ului s-au amestecat cu celelalte link-uri,tema s-a dus si ea...Eu ma gandeam sa-mi trimiteti aici codul default din boardindexTemplate...sau alte metode de rezolvare ?

da-mi link in pm cu forum-ul

Posted

Nu iti pot da o rezolvare, insa iti pot da cateva sugestii.

Inainte de a face modificari la tema, fa o copie la aceasta, daca se intampla ceva naspa, ai mereu o copie "buna".

Te sfatuiesc sa iti faci un forum pentru modificari in pc-ul tau. Pentru asta urmeaza acest tutorial: 

Nu mai lucra la ore d-astea, poti face greseli fara sa iti dai seama. 

• Thanks 1

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.