Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu de mult am gasit o carticica cu bancuri de acest gen ( citeste titlul ). Cartea o am din copilarie si pe majoritatea nu le intelegeam pentru ca tot ceea ce faceam pe calculator era sa ma joc mici joculete de pe net.

Mai jos aveti cateva bancuri care mi se par amuzante si pe care le-am selectat din caritica

1. - Ce deosebire este intre programatori si arhitecti ?

- Daca arhitectii ar proiecta cladirile la fel cum programatorii isi concep programarele,atunci prima ciocanitoare care s-ar ivi ar distruge civilizatia 

2.  ATENTIE ! A aparut un nou virus pe calculator ! Virusul taliban . El se transmite printr-un e-mail cu mesajul : ,,Draga utilizatorule,acesta este un nou virus taliban.Din cauza resurselor IT extrem de scazute,acest virus este unul manual. Prin urmare,esti rugat sa transmiti acest virus tuturor prietenilor tai care au adresa de e-mail,si,totodata,sa-ti stergi singur toate fisierele de pe hardul tau. Cu multumiri : Amdulah,Hackerul taliban”.

3. Calamitati majore ale secolului XX : Hiroshima 45 , Cernobal 86 , windows 95

4. Inscriptie pe piatra funerara a unui programator : 

- General protection fault - 7.04.1950

- Runtime Error - 14.11.2001

5.  Bula suna la serviciul de depanari calculatoare.

- Nu stiu ce e cu calculatorul meu...imi tot zice : ,,Pres any key to continue...”

- Si ?

- Si eu am cautat peste tot,dar nu gasesc tasta ,,any”

6.  Dupa iznucnirea celui de-al III-lea razboi mondial,generalii tacticieni folosesc un calculator ultra-performant pentru a lua deciziile fatidice.

- Trebuie sa atacam ? Sau sa ne retragem ?

Dupa ceva timp,calculatorul raspunde :

- Da 

- Da...ce ?

- Da,domnule general

7.  Nervul: /ping creier ... ... creier No such nick

8.  Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp :

- Ce mai zici ? Cum o mai duci ?

- Hmm...default...

9. Stirile CNN: ,,Politistii americani au reusit sa-l captureze pe John Doe,marele hacker international. Acesta a primit 20 de ani de inchisoare,timp in care i s-a interzis in mod scrictaccesul la orice suport  informatic. Dupa datele oferite de calculatorul central FBI,John Doe urmeaza sa iasa din inchisoare mâine.

Acum cateva mai lungi :))

1) Cum ajungi webmaster in rai :

1. Gaseste URL-UL lui Dumnezeu ( incearca god.org , .god.net sau god.com )

2. Sparge password-ul ( incearca Iisus,Adam Moise , sau ,poate ,Satan )

3. Instaleaza urmatorul script cu numele tau scris corect

DELETE Paradise:/*.men

MOVE Anna Nicole Smith TO Paradise

MOVE Pamela Anderson TO Paradise

MOVE [NumeleTau] TO Paradise

FORMAT Earth:/U

INSTALL Ocean

INSTALL CONTINENT

INSTALL BACTERIA

INSTALL PLANTS

INSTALL INSECTS

INSTALL FISH

INSTALL DINOSAUR

- Urmatoarele linii s-ar putea sa nu functioneze,probabil ai nevoie de o parola de administrator,dar...cine stie

RENAME [NumeleTau] TO God.god

UNDELETE Einstein.man

RENAME Billgates.god TO Billgates.man

RENAME Michael_Jackson.wom TO Michael_Jackson.man

EDIT Sunrise.ini

DELETE *.nazism

MOVE Ion@Iliescu TO Earth:/Rusia:/Siberia.

2) Ciclul dezvoltarii software

1. Programatorul scrie codul,care se presupune a fi fara bug-uri

2. Produsul este testat. Sunt gasite 20 de bug-uri

3. Programatorul repara 10 dintre ele si le explica departamentului ca celelalte 10 nu reprezinta erori

4. Departamentul descopera cu 5 dintre cele bug-uri reparate nu functioneaza, si sunt gasite alte 15

5. Din cauza presiunii departamentului de marketing,si a anuntului pripit cu privire la data lansarii,in baza previziunilor super-optimiste ,produsul este lansat.

6. Sunt raportate 137 de bug-uri

7. Programatorul care a lucrat la acest cod,nu este de gasit.

8. O alta echipa de programatori repara aproape toate cele 137 de bug-uri,dar datorita interventiei lor neprofesioniste apar alte 456 de bug-uri

9. Programatorul care a lucrat initial la cod,le trimite celor din departament o carte postala din Hawaii. Intreg departamentul isi da demisia

10 . Compania este brutal preluata de catre concurenta,in aceasta tranzactie fiind folosite profiturile generate de un soft cu numai 383 bug-uri

11. Noul consiliu de administratie,angajeaza un nou programator.

12. Programatorul scrie codul,care se presupune a fi fara bug-uri...

• Haha 2
  • 5 years later...

Posted
  1. De ce programatorii preferă să lucreze în întuneric? Pentru că le place să lucreze în "debug mode"!

2. De ce programatorii confundă Crăciunul cu Halloween-ul? Pentru că oct 31 == dec 25!

3. Ce spune un programator când se simte rău? "Am o eroare în codul meu!"

4. Un programator merge la supermarket și primește sarcina de a cumpăra unt, pâine, lapte și ouă. El cumpără 1 unt, 2 pâini, 3 litri de lapte și 4 ouă. Când se întoarce, șeful îl întreabă de ce a cumpărat atât de multe ouă. Programatorul răspunde: "Erau într-un loop!"

5. Cum își petrec programatorii vacanțele? Într-un "while loop" pe plajă, cu o "beverage" în mână!

6. Cum își exprimă programatorii iubirea? Prin codificare. Ei scriu "Te iubesc" și apoi îl criptează cu o cheie secretă!

7. Ce face un programator când are insomnie? Doarme, dar în "debug mode"!

8. De ce calculatoarele nu pot dansa? Pentru că au "hardware" prea rigid și nu găsesc "driver"-ul corect!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.