WinrraR Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Salut Pctroubleshooting mi-am instalat ipb 3.4.6 si nu merge sa ii pun o tema , nici-un fel de tema , asta am inteles-o dar incerc de 2 zile sa schimb acel background alb as vrea sa il pun cu o anumita poza , ma puteti ajuta si pe mine ? am cautat in IPB_styles.css , am cautat in ftp background.png/jpg Nimic. Ma ajutati va rog ?
DeNyS. Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Mergi in ipb_styles.css și cauți: body { după paranteza adaugi: background: #212121 url("link-ul de la background-yl tău.png"); // #212121 este culoare care o setează in caz că este vreo problemă cu link-ul tău. // când ii adaugi link-ul extern, nu uita să aibe extensia .png .jpg ș.a.m.d
WinrraR Posted August 7, 2017 Author Report Posted August 7, 2017 (edited) Salut Denys ,nu am asa ceva in ipb pentru ca este tema default de la ipb , Am pus in text ipb_styles.css. Multumesc Anticipat ipb_style.css.txt EDIT: Am incercat cum ai zis tu la body { dar imi da syntax error si imi sterge tot din ipb_styles si trebuie sa ii dau revert. Edited August 7, 2017 by WinrraR
DeNyS. Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Ar trebuii să meargă; copiază codul din următprul link și lipește-l peste ce ai tu, nu uita să mai ștergi și cache-ul de la browser: https://pastebin.com/KMu11Jkw
WinrraR Posted August 7, 2017 Author Report Posted August 7, 2017 Am eu o problema cu ipb-ul inseamna nu ma lasa sa modific delocin ipb_style.css .. Multumesc oricum
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now