Aikenhead Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Buna pct..nu demult mi-am deschis un forum de gaming platforma ipb,am incercat sa pun indexul lui ecila.ro ,l-am incarcat in public_html dar nu merge si l-am sters.! Acum cand vreau sa intru pe www.Domeniul.Ro ,imi da asta http://mixgamers.ro/ecila.ro/index.html si eroarea 404 ,scris mare dar el este sters din public html.ma puteti ajuta/?
DeNyS. Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Dacă vrei să pui un index pe website-ul tău, dezarhivează fișierele pe care le ai in fișierul.rar și punele pe Desktop; după asta o să iți facă un dosar pe desktop; inăuntru o să găsești câteva fișiere. intră in FTP > public_html -- iar aici urcă toate fișierele pe care le găsești in dosarul pe care l-ai extras inainte. Fi atent ca fișierul principal să fie numit: index.html / index.php.
Aikenhead Posted August 21, 2017 Author Report Posted August 21, 2017 pai am mai multe fisiere.5 mai exact
DeNyS. Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Uploadează-le in public_html fără să creezi tu alte dosare sau fișiere.
Aikenhead Posted August 21, 2017 Author Report Posted August 21, 2017 pai am niste imagini care le pun si index.html si style_css si atat dar le pun si nu imi apare imaginile dar intexul cum ar trebui sa fie apare dar imaginile nu apar!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now