Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am decis sa dau o resetare totala la forum si am sters folderul forum + reset la baza de date. Apoi am urcat fisierele IPB in folderul respectiv si am intrat pe site si imi da

--------------------------

Acest site nu poate fi accesat

rigged.ro a răspuns prea târziu.

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

------------------------------

PS: inainte am avut IPS 4.1.19.3

Multumesc!

Posted
1 minute ago, saul said:

nu poti odata ce a fost convertata la ips4 nu mai poti face nimic.

pai am incercat sa bag si ips4, dar la pasul install(cand apare linia ca se instaleaza) pe la sfarsit pica siteul gen apare eroarea de mai sus dupa cateva secunde isi revine, continua instalarea si la final apare ceva gen doar html fara CSS(fara nicio imagine etc doar scris ca si cand nu ar avea CSS)

Posted
Just now, Sho-Kar-ON said:

pai am incercat sa bag si ips4, dar la pasul install(cand apare linia ca se instaleaza) pe la sfarsit pica siteul gen apare eroarea de mai sus dupa cateva secunde isi revine, continua instalarea si la final apare ceva gen doar html fara CSS(fara nicio imagine etc doar scris ca si cand nu ar avea CSS)

daca ai incercat sa intalezi ipb3 , peste baza de date ips , se poate sa fii stricat .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.