Jump to content

Recommended Posts

Posted
  1. Eu postez o poză directă(.png de ex), și când dau pe ea mă redirecționează către site-ul unde se află, dar aș vrea, ca, când dau click pe imagine, să o reafișeze pe ecran în pagina curentă..gen să o mărească. Nu știu unde această opțiune..
  2. IP-urile membriilor din acp nu se actualizează

Posted
On 25/8/2017 at 4:35 PM, Adryyy said:
  1. Eu postez o poză directă(.png de ex), și când dau pe ea mă redirecționează către site-ul unde se află, dar aș vrea, ca, când dau click pe imagine, să o reafișeze pe ecran în pagina curentă..gen să o mărească. Nu știu unde această opțiune..
  2. IP-urile membriilor din acp nu se actualizează

1) Din câte știu eu nu există așa ceva in IPB 3.4.x -- poți să introduci tu un script care se numește Lightbox (sunt mai multe, trebuie doar să le cauți). Ai aici un exemplu: https://www.w3schools.com/howto/howto_js_lightbox.asp -- repet: asta trebuie să le implementezi tu in platformă.

2) Deobicei vezi toate IP-urie unui membru in LOGS. Acolo deobicei iți arată  o listă cu toate ip-urile folosită de membrul respectiv. Apasă pe IP-ul membrului și acolo ar trebuii să iți arate toate pe care le-a folosit.

Posted
19 minutes ago, Adryyy said:

1) Și aici, dacă dau click pe o imagine, o mărește.

2) Le văd..doar că nu sunt cele actualte, ele nu se actualizează.

1. Pentru că este deja implmentat. Trebuie să o faci tu.
  2. Nu știu ce să zic.
  • Like 1
  • Moderators
Posted

La 1) vezi daca merge postand poza ca atasament, nu link catre site.

2) Huh? IP-urile care le vezi is alea cu care s-au inregistrat. Puteai vedea parca undeva toate IP-urile cu care s'a logat un membru.

• 1 month later...
Posted

1) „Light Box” , era dezactivat din ACP

2) IP-urile tot nu se actulizează(în acp am observat acest bug, la profilele userilor)

Mă rog, mulțumesc de ajutor! Rezolvat.

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.