Trp^^ Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Salut. Am o problema la tema. Cand fac post , adik model imi arata tot 0 posturi. O poza mai jos http://imgur.com/U0NZj9n Cum pot rezolva?
Sho-Kar-ON Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Poti sa iei scriptul din alta tema si daca tot nu merge poate e ceva de la baza de date.(parere)
Trp^^ Posted August 25, 2017 Author Report Posted August 25, 2017 6 minutes ago, Sho-Kar-ON said: Poti sa iei scriptul din alta tema si daca tot nu merge poate e ceva de la baza de date.(parere) ce script de la alta tema ca nu inteleg
Sho-Kar-ON Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 Incearca 1) intra cu tema default pe forum sa vezi daca acolo iti apare, daca iti apare treci la pasul2 2) ACP -> click pe look of feel -> click pe tema ta -> click pe board index -> boardindex template -> cauti cu CTRL+F col_c_stats(sunt 2 cautari, tu te uiti la cautarea a2) dupa o linie care seamana cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li> si modifici cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li> un +1 daca te-am ajutat
Trp^^ Posted August 25, 2017 Author Report Posted August 25, 2017 12 minutes ago, Sho-Kar-ON said: Incearca 1) intra cu tema default pe forum sa vezi daca acolo iti apare, daca iti apare treci la pasul2 2) ACP -> click pe look of feel -> click pe tema ta -> click pe board index -> boardindex template -> cauti cu CTRL+F col_c_stats(sunt 2 cautari, tu te uiti la cautarea a2) dupa o linie care seamana cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li> si modifici cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li> un +1 daca te-am ajutat nu am nimic cu <li><strong>{$forum_data['topics']}</strong> {$this->lang->words['topics']}</li>
Sho-Kar-ON Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 daca vrei imi fac cont si intru in ACP si ma uit
Trp^^ Posted August 25, 2017 Author Report Posted August 25, 2017 Just now, Sho-Kar-ON said: daca vrei imi fac cont si intru in ACP si ma uit da, fa un cont
Sho-Kar-ON Posted August 25, 2017 Report Posted August 25, 2017 problema rezolvata, de la script era problema, ce i-am zis eu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now