+dOc MFX Posted September 13, 2017 Report Posted September 13, 2017 Salutare prietenii mei de pe pct, astazi am venit cu un nou topic in care vand contul meu de lol. Contul contine: Hextech: http://prntscr.com/gkk79j ( Dread nova darius care este un skin mythic si se poate lua doar cu gemstone sau daca iti pica le hextech | Achizitionarea acestuia se face cu 2150 esenta portocalie + ahri challenger + comando jarvan ) + 2 mastery token de level 6 pe illaoi si kalista și 3 chei întregi. Campioni:http://prntscr.com/gkk816 ( Nu are foarte mulți campioni dar are și vreo 2 campioni de 6300 Super, super. ) Skinuri: Project Ashe Warden Karma Sherwood Ashe Divizie: Silver 3 Aștept oferte! PENTRU MAI MULTE DETALII PM ATENTIE SKINUL DREADNOVA ESTE UNDEVA LA 250 DE $ deci este foarte rar. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Sebastian C. Posted September 13, 2017 Report Posted September 13, 2017 Dacă ar fi să calculăm la prețul actual tot ce ai tu pe cont ar ajunge la 25 de euro, de unde până unde acel skin valorează 250$ ? Ca să știi și tu, prețul său real este de 1350 RP iar dacă facem conversia vine undeva la 10 euro. Prețul maxim care-l iei pe cont ar fi de 30 de euro cu indulgență pentru că ai un skin legendar, pe divizie nu poți lua bani, cu 4 victorii pe rank intru unde ești tu.
+dOc MFX Posted September 13, 2017 Author Report Posted September 13, 2017 52 minutes ago, Sebastian C. said: Dacă ar fi să calculăm la prețul actual tot ce ai tu pe cont ar ajunge la 25 de euro, de unde până unde acel skin valorează 250$ ? Ca să știi și tu, prețul său real este de 1350 RP iar dacă facem conversia vine undeva la 10 euro. Prețul maxim care-l iei pe cont ar fi de 30 de euro cu indulgență pentru că ai un skin legendar, pe divizie nu poți lua bani, cu 4 victorii pe rank intru unde ești tu. De ce fiecare loc in care am postat a fost inteles gresit anuntul meu? Sebastian eu nu am cerut 250 $ pe cont, eu am specificat ca este mythic nu legendar si nu poate fi cumparat atat de usor.Skinul acela daca dai un search pe net o sa descoperi ca este 250$ si mai ales ca este cel mai rar daca nu ma insel. WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
Sebastian C. Posted September 13, 2017 Report Posted September 13, 2017 40 minutes ago, ShoczCD said: De ce fiecare loc in care am postat a fost inteles gresit anuntul meu? Sebastian eu nu am cerut 250 $ pe cont, eu am specificat ca este mythic nu legendar si nu poate fi cumparat atat de usor.Skinul acela daca dai un search pe net o sa descoperi ca este 250$ si mai ales ca este cel mai rar daca nu ma insel. Eu n-am zis că ceri 250$, te-am întrebat de unde până unde 250$ și nu, nu valorează atât, dacă pe NA adminii spun că valorează cel mult 1350 RP tind să-i cred pe ei, da, este rar, însă nu este cel mai rar, ca să-l deblochezi ai nevoie de 10 nestemate care le faci repede dacă bagi 50/60 de euro în noile cutii. Succes cu vânzarea. 1
Recommended Posts