Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare prietenii mei de pe pct, astazi am venit cu un nou topic in care vand contul meu de lol.

Contul contine:

Hextech:

http://prntscr.com/gkk79j ( Dread nova darius care este un skin mythic si se poate lua doar cu gemstone sau daca iti pica le hextech | Achizitionarea acestuia se face cu 2150 esenta portocalie + ahri challenger + comando jarvan ) + 2 mastery token de level 6 pe illaoi si kalista și 3 chei întregi.

Campioni:
http://prntscr.com/gkk816 ( Nu are foarte mulți campioni dar are și vreo 2 campioni de 6300 Super, super. )

Skinuri:
Project Ashe
Warden Karma
Sherwood Ashe

Divizie:
Silver 3 

Aștept oferte! PENTRU MAI MULTE DETALII PM
ATENTIE SKINUL DREADNOVA ESTE UNDEVA LA 250 DE $ deci este foarte rar.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted

Dacă ar fi să calculăm la prețul actual tot ce ai tu pe cont ar ajunge la 25 de euro, de unde până unde acel skin valorează 250$ ? :)) Ca să știi și tu, prețul său real este de 1350 RP iar dacă facem conversia vine undeva la 10 euro. Prețul maxim care-l iei pe cont ar fi de 30 de euro cu indulgență pentru că ai un skin legendar, pe divizie nu poți lua bani, cu 4 victorii pe rank intru unde ești tu.

Posted
52 minutes ago, Sebastian C. said:

Dacă ar fi să calculăm la prețul actual tot ce ai tu pe cont ar ajunge la 25 de euro, de unde până unde acel skin valorează 250$ ? :)) Ca să știi și tu, prețul său real este de 1350 RP iar dacă facem conversia vine undeva la 10 euro. Prețul maxim care-l iei pe cont ar fi de 30 de euro cu indulgență pentru că ai un skin legendar, pe divizie nu poți lua bani, cu 4 victorii pe rank intru unde ești tu.

De ce fiecare loc in care am postat a fost inteles gresit anuntul meu?

Sebastian eu nu am cerut 250 $ pe cont, eu am specificat ca este mythic nu legendar si nu poate fi cumparat atat de usor.Skinul acela daca dai un search pe net o sa descoperi ca este 250$ si mai ales ca este cel mai rar daca nu ma insel.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
40 minutes ago, ShoczCD said:

De ce fiecare loc in care am postat a fost inteles gresit anuntul meu?

Sebastian eu nu am cerut 250 $ pe cont, eu am specificat ca este mythic nu legendar si nu poate fi cumparat atat de usor.Skinul acela daca dai un search pe net o sa descoperi ca este 250$ si mai ales ca este cel mai rar daca nu ma insel.

Eu n-am zis că ceri 250$, te-am întrebat de unde până unde 250$ și nu, nu valorează atât, dacă pe NA adminii spun că valorează cel mult 1350 RP tind să-i cred pe ei, da, este rar, însă nu este cel mai rar, ca să-l deblochezi ai nevoie de 10 nestemate care le faci repede dacă bagi 50/60 de euro în noile cutii. Succes cu vânzarea.

• Thanks 1
  • gaby changed the title to Vand cont de LOL
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.