Jump to content
  • 0

Cum bag imaginea pe fundal la forum

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
On 01.07.2015 at 7:12 AM, gaby said:

Daca doriti sa inlocuiti culoarea din header cu o imagine de fundal (background), ca in imaginea de mai jos, urmariti urmatorii pasi:

1. Va autentificati in ACP si apoi navigati catre Customization -> Themes -> click pe sagetica din dreapta temei folosite si selectati -> Manage Resources.
2. Apasati pe + Add Resource din partea dreapta sus a paginii.
3. Lasati toate optiunile asa cum sunt, in afara de existing location pe care trebui sa o schimbati de la admin la global dupa care apasati butonul Choose single file... si selectati imaginea de fundal pe care vreti sa o puneti in header-ul forumului, urmand ca aceasta sa fie incarcata. Apasati Save.
4. Pe pagina cu resursele cautati imaginea de fundal incarcata anterior si copiati codul afisat mai jos (resource code) pentru a-l folosi la pasul 5, ca de exemplu:

{resource="numele_imaginii_de_fundal.jpg" app="core" location="global"}

5. Navigati catre Customization -> Themes -> Edit HTML and CSS si apasati pe tab-ul CSS, dupa care deschideti fisierul custom.css si copiati in el codul de mai jos:

@media screen and (min-width:980px){

#ipsLayout_header header{
      background-image: url('{resource="numele_imaginii_de_fundal.jpg" app="core" location="global"}');
      background-size: cover;
      background-position: 50% 0%;
      background-repeat: no-repeat;
    }

#elSearchNavContainer{ background: rgba(0,0,0,0.5); }

}

Rezultatul va fi:

4ASsWKh.png

P.S: Daca vreti sa eliminati transparenta meniului stergeti toata linia ce contine elSearchNavContainer.
P.S.S: Imaginea de fundal va fi afisata doar pe ecranele cu rezolutii mai mari de 980 pixeli (laptop-uri si desktop-uri). Daca vreti sa fie afisata si pe mobile stergeti prima linie din codul de mai sus si ultima acolada.

Numai bine :pct2:!

Am rezolvat, am cautat de 2 ori si am gasit aici. Da-ti t/c.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.