Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am căutat prin Ftp(folderul „admin” mai exact, prin modulul „members”), și nu am găsit unde este fișierul care conține opțiunea „Posts” din tabul „Forum Details & Restrictions” , din editarea membrilor..Am găsit că este un input numit „FM__Posts”, am căutat și prin .js-uri, nimic...

Posted

Trebuie să știi ca dacă vrei să ștergi acel fișier care conține opțiunea de a edita posturile in general pe forum, ține minte că se pot genera probleme grave:

1. bug-uri la platformă;
  2. nicio posibilitate de a edita posturile: inclusiv fondatorii cu acces full;

Dacă ștergi un fișier din ACP spre exemplu, imediat o să-ți dea o eroare. Deci, chestia asta nu este realizabilă. Adaugi restricții la grupul respectiv și ai rezolvat problema.

Posted

Nu trebuie să șterg nici un fișier. Doar dezactivez funcția! Am dezactivat mai multe, și nu am nici o problemă.

Asta e și ideea, doar cei care au cpanel să poată edita din mysql..

Tot nu mi-ai zis unde găsesc această funcție =))

Posted

Defapt ai avut dreptate..până acu, după tot ce-am modificat, n-au apărut erori. După ce am scos funcția de editare a reputației membriilor, a apărut o problemă, și am repus-o.

Faza e că tot vreau s-o blochez..doar că nu știu cum, eventual un script java, sau un cod css...mai jos aveți codu său

Calea + numele fișierului respectiv - /admin/applications/members/skin_cp/cp_skin_member.php

$form_reputation_points        = ipsRegistry::getClass('output')->formInput( 'pp_reputation_points', $member['pp_reputation_points'] );

<tr>
            <td class='field_title'><strong class='title'>{$this->lang->words['sm_reputation']} (dacă umblii aici..te ia mama drq)</strong></td>
            <td class='field_field'>
                <span id='MF__pp_reputation_points'>
                    {$form_reputation_points}
                </span>
            </td>
        </tr>

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.