Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru cei ce vor sa faca bani online am sa postez mai jos 3 Landing Page cu ajutorul carora puteti face ceva $$$ depinde doar de voi .

1. iPhone X Landing Page.
Demo: demo.newiphonex.tech

2. Clash Royale Landing Page
Demo: clash.newiphonex.tech/

3. Android app Landing Page ( La aceasta pagina aveti mai mult de munca )
Demo : clash.newiphonex.tech/

Ca sa puteti face $$$ trebuie sa va inregistrati la o retea de afiliere. Sunt multe asemenea retele ..dar eu va recomand : cpalead.com.
Va inregistrati si veti fi acceptati pe loc.
Intrati in contul vostru si in partea stanga aveti Offers click Offers si in pagina care se deschide la Country selectati USA sau Filanda ( Tari cu bani ) , iar la Type alegeti Survey.
Mai jos o sa va apara ofertele..alegeti care vreti voi , click pe oferta ..si copy link. Pe urma deschizi cu notepad indexul de la LANDING PAGE si cauti unde scrie : LINK DE AFFILIERE, stergi si paste la Linkul cu oferta de la Cpalead. Salvati si gata.
Puteti urca Landing Page-ul pe host.

In Dashboard de la Cpalead veti vedea ca sunt mai multe feluri de a promova Landing Page..eu v-am spus varianta simpla ,rapida si profitabila , Survey.

Va faceti conturi pe grupuri mari straine ..nu conteaza nisa...si ii dati bataie cu promovarea...nu incercati pe Romania..sunt slabe sanse ...sa faceti conversi..

Download Landing Page:

www56.zippyshare.com/v/qSFgsZpE/file.html

Daca aveti intrebari...dar nu prostesti..( nu am sa raspund ) ..le puteti scrie aici..sau PM.
Bafta la facut $$$

PS: Linkurile sunt doar demo..nu au link de affiere in site.

:PeterParker:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.