Jump to content

Recommended Posts

Posted

ok... e tema titan.. ati schimbat background-ul logo.. si cred ca si footer-ul.. la 

WORLD GAMING ONLINE

1.nu inteleg dc ati facut doar acolo cu iconite.. din "acelea" 

2.sidebar gol. ati putea sa puneti recent status,topics etc.

3.meniul e super naspa..chat-ul zic sa-l puneti sus..

Posted

citez " 3.meniul e super naspa..chat-ul zic sa-l puneti sus.. ".

nu, nu, nu.......

ai amestecat toate jocurile online într-o categorie, încearcă să faci o categorie pentru fiecare joc, iar acolo să adaugi și niște întrebări/discuții legate de clădirea unor servere pentru comunitate. De exemplu: în categoria cs1.6 au loc serverele + întrebări pentru crearea unor servere pentru comunitate, unde ar putea răspunde scripterii.

cât despre temă nu mi se pare așa originală, dar e ok.

în IT Zone, categoriile sunt aruncate. Sunt prea multe forum-uri unde se pot pune întrebări despre it, nu văd de ce ar alege un forum de gaming când pot alege un forum DOAR pentru it =)).

photoshop și design le poți lăsa, în folosul comunității - bannere, logo-uri etc.

în REAL LIFE la fel ca și la IT Zone, DE CE ar veni o persoană pe un forum de gaming să afle cum să slăbească ?(mă refer la categoria sport).

DE CE ar veni o persoană pe un forum de gaming să afle știri când au facebook-ul în mână?

aș da jos categoriile inutile, umple forumul și te chinui să le faci degeaba când te trezești că nu postează nimeni nimic acolo.

ceau, baftă în continuare.

*STRICT PĂREREA MEA*

Posted

Salut,

o sa trec peste partea cu design-ul deoarece nu am la ce sa las review, nu e ceva unic.

• Vad prea multe categorii inutile, si petrec prea mult timp dand scroll pana in partea de jos. Propun sa mai stergi din ele.
  • E o comunitate de gaming dar totusi nu aveti servere aproape deloc, de ce?
  • Ideea de a pune un buton pentru a dona pe un astfel de forum mi se pare ridicola, chiar daca am avut si eu (nu din alegerea mea) asa ceva pe forumurile pe care am lucrat. Parerea mea este ca daca te ocupi de asa ceva, o faci din placere, nu din dorinta de a scoate ceva bani.
  • Like 1

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.