Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut de curand m-am decis sa mi deschid un domeniu tot frumos , am mai avut in trecut stiu cu ipb , cu pus cu tot

Am pus  tot frumos  platforma [tin sa mentionez ] ca ce am patit acum am mai patit in trecut dar mi-a rezolvat un prieten si nu mai stiu exact cum , revin , am urcat pe filezila platforma tot 

Acum intrai pe mer*****.ro/forum pac frumos nu mi apare installl sa instalez platforma facui si baza de date , dupa tot asa apare , am mai intalnit problema asta si la alte cazuri si am mai vazut si aici dar nu am vazut rezolvare va rog  un totorial saau ceva orice .. 

Posted

Niște screen-uri sau poze ceva ?!

Nu am idee exact ceea ce dorești sa ne transmiți . Ar fii mult mai ușor sa uplodezi niște poze sa vedem cu ochii noștri problema. Pentru a găsii o soluție împreuna !

Posted

Ca să uploadezi platforma incearcp să o faci cu cPanelul. Mergi in cPanel și uploadezi .ZIP fișierul după care ii dai unzip direct din CP. Făcând asta ar trebuii să eviți să pierzi fișiere pe stradă ș durează 95% mai puțin decât cu FileZilla. După ce ai spus sus nu e că ai fost așa clar. Incearcă să te exprimi mai bine data viitoare.

Posted

Not Found

The requested URL /forum/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

imi da aceasta eroare .... nu stiu motivul am bagat si cum ai spus tu din cpanel , si din fillezila si 3 platforme 3.4.6 3.4.7 3.4.9 la fel .. chiar nu mai intetleg sau aveti skype ceva sa mai instalati voi odata , sau sa ma ajuti cu ceva dar oricum am bagat-o cum trb  dar degeaba 

Posted

Scuza-ti de post hunt

#0 /home/mercenar/public_html/index.php(21): require_once()
#1 {main}
  thrown in /home/mercenar/public_html/initdata.php on line 382
[13-Dec-2017 02:34:02 Europe/Bucharest] PHP Fatal error:  Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /home/mercenar/public_html/initdata.php:382

Tin sa mentionez ca in filezila in ''eror'' imi da eroarea asta 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.