Jump to content

Recommended Posts

Posted

Temă IPB [ 3.4.x ]
Imagini: https://imgur.com/a/C6w6I ( Pentru o claritate cât mai buna apăsați pe imagini pentru ale mării )
Metoda de plata este PaySafeCard sau Transfer Bancar (de preferat)
Pret-ul este de 10 euro [ 47 lei ]
Contact: Discord: Leonard#3283 (de preferat) | Facebook: fb.com/leonardscripter (de preferat) | Skype: kewax.rogue (intru rar)
Detalii: Tema se vinde cu tot ce se vede, nu dau nimic separat. Dacă doriți adăugări sau retușuri, bineînțeles prețul va crește. Ofer suport 24h de la cumpărare (Suport în rezolvarea bugurilor).

Posted

Nu ți-o cumpără nimeni la prețul ăla. Nu este nimic pe care poți să zici că aș da 10e. Are aceiași structură de la Carbon de bază, doar că ai modificat câteva elemente și ai agăugat acel UIP in topic. Unica chestie are diferă față de Carbon sunt culorile.

Posted
1 minute ago, DeNyS. said:

Nu ți-o cumpără nimeni la prețul ăla. Nu este nimic pe care poți să zici că aș da 10e. Are aceiași structură de la Carbon de bază, doar că ai modificat câteva elemente și ai agăugat acel UIP in topic. Unica chestie are diferă față de Carbon sunt culorile.

Eu am zis sa fac ceva mai simplut, ceva oldschool, nu am vrut sa fac o tema prea incarcata. Iar 10 euro nu mi se pare un pret foarte mare pentru o astfel de tema.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.