LeonardAdv Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 (edited) Salutare tuturor! Mai jos am să vă las un videoclip + niște imagini cu creația mea. Tin să precizez faptul că este facuta de la 0 folosind și bootstrap pentru putin responsive. * Index-ul conține o funție care permite deținătorului să modifice toate detaliile fără a avea cunoștințe in domeniu. * Mă scuzați pentru reclamă, dar aveam nevoie de texte. * Aștept păreri / critici sau observații din partea voastră, m-ar ajuta foarte mult să știu ce trebuie îmbunatățit sau retușat. Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=LMp872KyM_IImagine cu index-ul: https://i.imgur.com/ioY41A4.jpg Edited January 4, 2018 by LeonardAdv 1
LeonardAdv Posted January 4, 2018 Author Report Posted January 4, 2018 ** Am uitat să precizez că index-ul deține o funcție care caculează de cât timp este comunitatea respectivă online.
DeNyS. Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 9 minutes ago, LeonardAdv said: ** Am uitat să precizez că index-ul deține o funcție care caculează de cât timp este comunitatea respectivă online. Imaginea este frumoasă. Folosește mai multe data viitoare. Dacă tot vrei ca butoanele să fie rotunde, fă-le complet rotunde, nu cum le-ai făcut tu. Despre descriere: sărac. Dă-ne ceva detalii despre staff, despre server-ul de Discord etc. Meniul și numele comunității sunt efectiv simple. 2
LeonardAdv Posted January 4, 2018 Author Report Posted January 4, 2018 10 minutes ago, DeNyS. said: Imaginea este frumoasă. Folosește mai multe data viitoare. Dacă tot vrei ca butoanele să fie rotunde, fă-le complet rotunde, nu cum le-ai făcut tu. Despre descriere: sărac. Dă-ne ceva detalii despre staff, despre server-ul de Discord etc. Meniul și numele comunității sunt efectiv simple. Mulțumesc foarte mult pentru observații, imediat mă apuc să retușez index-ul.
LeonardAdv Posted January 4, 2018 Author Report Posted January 4, 2018 (edited) @DeNyS. am retusat ce mi-a venit in minte, sper sa-ti placa: https://i.imgur.com/sWWWBe0.jpg Are foarte multe ofecte hover. Uite aici un video cu ele: Edited January 4, 2018 by LeonardAdv 2
+buddylove Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 Ti se pare ceva familial www.worldgame.ro ? Un nou proiect Invision-Romania.Ro
+Sn!k3rs Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 te-ai inspirat de la mai multe index-uri
Skits V Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 11 hours ago, buddylove said: Ti se pare ceva familial www.worldgame.ro ? 11 hours ago, Sn!k3rs said: te-ai inspirat de la mai multe index-uri Si daca sa inspirat ce , hai ma lasi in 2018 nu mai e nimic original , on: e simplist si dragut
LeonardAdv Posted January 7, 2018 Author Report Posted January 7, 2018 13 hours ago, buddylove said: Ti se pare ceva familial www.worldgame.ro ? Nu are nicio treaba acel index, nici macar nu am auzit de comunitatea aia vreodata. 13 hours ago, Sn!k3rs said: te-ai inspirat de la mai multe index-uri Nu m-am inspirat de nicaieri, tot ce vezi sunt idei personale.
+buddylove Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 4 hours ago, LeonardAdv said: Nu are nicio treaba acel index, nici macar nu am auzit de comunitatea aia vreodata. Nu m-am inspirat de nicaieri, tot ce vezi sunt idei personale. Inseamna ca au furat restul de la tine . 1 Un nou proiect Invision-Romania.Ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now