Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, am descarcat dupa internet o tema pentru ipb si ca bg pe header este o imagine pusa de cel care a creat tema si vreau sa o schimb dar nu pot. Am gasit linkul cu poza dar daca pun un alt link cu alta poza nu mai apare nimic, ramane pe background negru. Spuneti ce trebuie sa fac si daca trebuie sa va postez ceva sa va fie de ajutor.

P.S Si la avatar acelasi lucru, este pus unul default tot cu tema dar nu il gasesc sa il schimb.

Edit: Va las si o poza

https://imgur.com/a/iLHMZ

Edited by Ciprian007

Posted

Cănd pui o poză ca background trebuie să ai grijă la extensie. Ca să iți fac un exemplu:

Lasă-ne link-ul de la forumul tău in caz că nu reușești să rezolvi.

• Thanks 1
Posted
6 minutes ago, DeNyS. said:

Cănd pui o poză ca background trebuie să ai grijă la extensie. Ca să iți fac un exemplu:

Lasă-ne link-ul de la forumul tău in caz că nu reușești să rezolvi.

Gata asta am reusit, dar cu avatarul cum pot sa il schimb?

https://imgur.com/a/x4Vbt

Posted

@Ciprian007

Același fel. Intrii in FTP-ul forumului la style_images și intrii in folderul profile: acolo ai default_large.png il schimbi și gata. Aștept să-mi spui dacă merge!

Posted
29 minutes ago, Tibirogamer said:

@Ciprian007

Același fel. Intrii in FTP-ul forumului la style_images și intrii in folderul profile: acolo ai default_large.png il schimbi și gata. Aștept să-mi spui dacă merge!

Am intrat in style_images -> folderul de la tema -> profile si am schimbat default_large.png si default_thumb.png si nu merge. Din acp in tema care o folosesc este setat si folderul in care am pus avatarul si tot nu merge.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.