Jump to content

Recommended Posts

Posted
-- Index pentru comunități --
Prețul acestui index este de 10 euro
Metoda de plata: Transfer Bancar (de preferat) | PaySafeCard
Contact: Discord: Leonard#3283 | Skype: kewax.rogue | Facebook: facebook.com/leonardscripter (raspuns imediat)
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=M90RbtiMnQQ
Detalii: 
* Index-ul conține o funție care permite deținătorului să modifice toate detaliile fără a avea cunoștințe in domeniu.
* Index-ul deține o funcție care caculează de cât timp este comunitatea respectivă online. 
INFO: Pentru a afla mai multe informații despre Index, vă aștept cu un reply mai jos + informația pe care doriți s-o aflați.

Posted

Nu merita nici 5 euro.

Daca ma pun sa caut pe google "index gaming" gasesc unele de 10 ori mai complexe.

Pentru 7 butoane aruncate si 20 de linii de text + un background alb negru

ceri 10 euro?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, strongtaz said:

Nu merita nici 5 euro.

Daca ma pun sa caut pe google "index gaming" gasesc unele de 10 ori mai complexe.

Pentru 7 butoane aruncate si 20 de linii de text + un background alb negru

ceri 10 euro?

Măcar este facut de la 0 și cer 10 euro pentru ca este munca mea.

Eu nu stau 4 ore în fața unui calculator sa fac ceva iar după să pun gratis pe net.. nu mă aleg cu nimic, măcar să fac și eu un bănuț.

Posted
8 minutes ago, LeonardAdv said:

Măcar este facut de la 0 și cer 10 euro pentru ca este munca mea.

Eu nu stau 4 ore în fața unui calculator sa fac ceva iar după să pun gratis pe net.. nu mă aleg cu nimic, măcar să fac și eu un bănuț.

Nu am spus sa il pui free

Am spus ca e foarte simplu la banii pe care ii ceri

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, strongtaz said:

Nu am spus sa il pui free

Am spus ca e foarte simplu la banii pe care ii ceri

Mda.. si mie mi se pare ca-i cam prea mult ceea ce cer pentru un astfel de index, am sa scad pretul la 5 euro (macar sa stiu ca nu am muncit degeaba)

INFO: Pretul a fost scazut la 5 euro.

Edited by LeonardAdv
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.