Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai sunt cateva ore pentru a te inscrie si castiga gratis 5 monede LEGITCOIN valorate in 10$ in momentul lansarii oficiale la 1 Martie.
Se preconizeaza ca pana pe 30 martie valoare monedei virtuale va fii de 70 dolari!!!
Eu zic sa va inscrietii ca in cateva ore nu mai prindetii bonusu de 5 monede gratis!!

Posted

Nu se mai fac bani cu cryptomonedele, ba din contra, risti sa-i pierzi si pe aia investiti. Crezi ca daca a mers bine cu BTC va merge bine cu toate? Eu nu.

Cat despre BTC, mi-a sunat aiurea de la inceput. O moneda virtuala care nici nu are o banca centrala, nici nu se stie cine este creatorul sau si ce putere are asupra BTC-ului.

Sa lasam de-o parte aia 10/20 de dolari pe care multi i-au investit cu speranta de a face profit, dar sunt companii sau chiar si persoane obisnuite care au bagat sute si sute de mii de dolari. Daca intr-o zi creatorului aceste monede i se scoala sa faca o manevra, la cine se va planga toata lumea care a investit in BTC?

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.