Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, sper sa nu gresesc, sa stiti ca am citit multe topicuri din aceasta categorie, si nu am gasit problema care o am.

Am instalat custom blocks pentru a pune banner in sidebar, dar cand am adblock ul activ nu imi apare, cand il dezactivez imi apare bannerul.

La fel si prin hookul ad code integration.

Aveti idee cum pot rezolva aceasta problema ? Specific ca am gasit un forum in care cand intru cu adblock ul activ le apar bannerele in sidebar si in header.

Va doresc o seara frumoasa.

Stima.

Posted

Când ai dat la Other Apps , Add block, bifează căsuța dela Block Details ” Enabled ” după , de la Parsing Options ” Enable RAW HTML/JS mode ” după la Display Content , le bifezi pe am2. Și la Enter Content to Display Below , adaugi codul cu bannerul respectiv pe care vrei să-ți apară , iar la Block Title , pui titlul cum vrei să se numească.  + adaugă și permisiunile. 

Dacă nu te descurci, dă-mi add skype: dumitru.cristian1987 sau FB: Cristi DangerCs 

Posted

Stiu sa configurez acel hook, doar cand am adblock activ nu imi apare bannerul.

"Am instalat custom blocks pentru a pune banner in sidebar, dar cand am adblock ul activ nu imi apare, cand il dezactivez imi apare bannerul."

Multumesc totusi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.