Adryyy Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 (edited) Salut. Mă puteți ajuta cu niște informații despre o posibilă înlăturare a funcțiilor de editarea posturilor și a reputației unui membru, din ACP? Am încercat să modific din modules, am încercat să blochez editarea valorilor numerice, fără succes... Edited January 31, 2018 by Adryyy
+strong Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Ai incercat cu: ACP > Members > Manage Admin Restrictions ? — steam
Adryyy Posted January 31, 2018 Author Report Posted January 31, 2018 Păi de acolo pot restricționa editarea totală, eu vreau strict aceste 2 chestii.
+Sn!k3rs Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 La restrictii acolo ai daca are voie sa isi editeze Reputatia ori posturile si le bifezi ca nu 1
Adryyy Posted February 9, 2018 Author Report Posted February 9, 2018 Arată o poză unde este așa ceva.
+Sn!k3rs Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 am gasit la reputatii dar la posturi nu stiu daca este Manage Admin Restrictions > Un Grup > Members si cauti asta http://prntscr.com/ieuhjz
Adryyy Posted February 16, 2018 Author Report Posted February 16, 2018 Acelea sunt pentru nivelul setat când se atinge un prag de x reputație, setat din acp. Ce doresc eu, se poate rezolva strict din .php, dar nu știu care..
Dobre222 Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 1. Exista setare in ACP, cauta in Live Search-ul din partea dreapta Reputation, si uita-te prin optiunile afisate. Mai exact: ACP -> System -> System Settings -> Members tab -> Reputation system -> Allow users to give themselves reputation -> No Data vitoare foloseste Search 1
Adryyy Posted February 17, 2018 Author Report Posted February 17, 2018 Ce zici tu acolo nu are legătură cu ce am eu nevoie. Ce îmi arăți tu, definește blocarea userilor de-ași da lor înșine like.
KeNNyAdv Posted February 17, 2018 Report Posted February 17, 2018 Nu poti sa reduci fix aceste accese din ACP. Poti reduce editarea conturilor si acest lucru va duce la needitarea reputatiei si ce mai voiai tu acolo. In concluzie, dupa cate stiu eu nu poti sa pui restrictie chiar la ce vrei tu in parte. Succes!
Adryyy Posted February 18, 2018 Author Report Posted February 18, 2018 Nu vreau în parte, vreau ca nimeni să nu poată modifica. Se poate, d-aia există nu? Așa cum au fost făcute în php-ul lor, așa se pot scoate, doar că eu nu găsesc php-ul responsabil, sau legătura cu un script...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now