Dope. Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Salut, am deschiz acest topic pentru ca vreu si eu cateva pareri cu as putea adauga, modifica sau sterge pe forum. Forumul este deschiz de aceea activitatea este 0. Link forum: GitGud Romania Gazduire webhost: https://www.gazduire.net/
Mr.Pacefull Posted February 11, 2018 Report Posted February 11, 2018 (edited) Am o parere destul de buna, imi place ca forumul este simplu, succes cu comunitatea, in aceeasta situatie ma aflu si eu insa din cate am inteles materialele unice si profesionaliste ne ajuta pentru populare, afilierea cu alte site-uri. Mult succes. Edited February 11, 2018 by Mr.Pacefull
Dope. Posted February 11, 2018 Author Report Posted February 11, 2018 17 hours ago, Mr.Pacefull said: Am o parere destul de buna, imi place ca forumul este simplu, succes cu comunitatea, in aceeasta situatie ma aflu si eu insa din cate am inteles materialele unice si profesionaliste ne ajuta pentru populare, afilierea cu alte site-uri. Mult succes. Multumesc de parere, succes si tie cu site-ul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now