+Micul`wji Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Salut am si eu nevoie de pareri si sugesti pentru urmatorul site: http://9resources.blogspot.de/ - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Mr.Pacefull Posted February 11, 2018 Report Posted February 11, 2018 Personal iti spun ca nu se merita, sunt deja comunitati precum sa-mp.com deschise daca o sa pui in continuare doar resruse samp nu o sa mearga treaba, axeaza-te si pe alte lucruri. 1
+Micul`wji Posted February 11, 2018 Author Report Posted February 11, 2018 1 minute ago, Mr.Pacefull said: Personal iti spun ca nu se merita, sunt deja comunitati precum sa-mp.com deschise daca o sa pui in continuare doar resruse samp nu o sa mearga treaba, axeaza-te si pe alte lucruri. Da ai dreptate, dar nu postez doar resurse din SAMP postez din mai multe categorii cum ar fi scripturi web, template-uri si multe altele , am pus mai multe resurse din samp deoarece am observat ca acestea prin foarte bine. - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Recommended Posts